Wat een ander bedrijf beloofd? Maak S Bolder waar!! thx voor snelle oplossing.

Peter

De bus van Sascha is inmiddels een vertrouwd beeld in onze straat. Betere reclame dan ‘mond op mond’ is er niet. Vandaar dat wij vol vertrouwen de hele keukenverbouwing door Sascha hebben laten uitvoeren. Hij geeft goede adviezen, denkt mee op elk front en kan werkelijk alles! De man met ‘gouden handen’. Geen loodgieter, stucadoor, timmerman, electricien, adviseur, bouwkundige etc. over de vloer. Gewoon Sascha, de man die alles kan! Prettig, eerlijk mens, die zijn afspraken na komt en fijn voor ons dat wij in de toekomst nooit meer iemand anders hoeven te benaderen voor welke klus dan ook! Wij Sascha zeer zeker bij iedereen durven aan te bevelen voor zijn vakkundigheid op elk gebied!

Frans en Liesbeth van Londen

Reparatie kozijn voorgevel en dorpel buitendeur slaapkamer.

Onlangs heeft Sacha bij ons in de voorgevel een groot nieuw kozijn geplaatst. Dat is perfect gebeurd. Sacha is een vakman pur sang. En -niet onbelangrijk- hij heeft er plezier in! Sacha is nergens te beroerd voor en hij ruimt ook nog eens alles heel netjes op! Bij een volgende klus kiezen wij weer voor Sacha. We kunnen hem van harte aanbevelen. 

Dhr. S Dhnijders, Epse

Wat een fijne benadering. En snel! Vannacht een inbraak in ons bedrijf gehad (Spar Dieren) en na het telefoontje (het was inmiddels al na vijven) was Sascha al onderweg om de schade op te nemen. Zeer vlot EN na het bekijken van zijn site zijn wij nu al overtuigd! Ga zo door!

Martin & Miranda, Spar Dieren

Martin Eijkman

Plaatsen vaste trap !

Dhr. S. Bolder doet goed werk, bespreekt goed wat hij doet en wat mogelijkheden zijn, heeft altijd oor voor wensen of eigen ideeën. Wij kunnen hem echt aanraden. Hij heeft uiteindelijk meer gedaan dan wat de opdracht was, hij beviel goed. 

Mevr. Hilberink, Dieren

Sascha heeft bij ons openslaande deuren geplaatst, een raamkozijn gemaakt en de en suite deuren gerepareerd. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat. Sascha is een echte vakman die goed mee denkt om een zo goed mogelijk resultaat te krijgen.

Wouter & Liza

Uw naam

Uw woonplaats

Uw email

Beschrijving van uitgevoerde werkzaamheden

Uw bericht


captcha

Plaatsing scheidingswand d.m.v. kozijn en 2 openslaande deuren! 
Sascha levert vakwerk, denkt goed mee, prettig in omgang en zeer keurige oplevering. Goede prijs/ kwaliteit verhouding, kortom een aanrader. Bij volgende klussen nemen wij Sascha absoluut weer.

Erik Metzer

Vervanger deels verrot kozijn.

Het werk is prima uitgevoerd. Dhr. Bolder werkt zeer nauwkeurig en snel. Ik ben zeer tevreden over zijn werk.

Dhr. van Asselt

S.Bolder heeft bij ons de zolder afgetimmerd, geisoleerd en de hal voorzien van een nieuw plafond en vlizotrap…
Hij is uiterst correct, prettig in de omgang en eerlijk,
denkt met je mee en komt indien nodig met vervangende oplossingen en ideeen!
Erg prettig!
Daarnaast heeft hij eerder dit jaar een keuken/ badkamergeiser geplaatst, ook dit naar tevredenheid!

Ga zo door, je vriendelijkheid, gedrevenheid en openheid is uniek en een aanwinst in jouw vakgebied!

vriendelijke groet en mochten we weer een klus hebben, dan weten wij je te vinden…!

wendy en alwin